sets-met-kookkachels-mat-zwart - Jansen & Jansen Buiten koken

Ga naar de inhoud
Buitenkook kachel 31 cm met 8 liter kookketel en houten lepel 60 cm
Mooie set met een buitenkook kachel van 31 cm doorsnee met kookketel van 8 liter en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 4 á 5 personen.
Direct beschikbaar
€ 99.50
Toevoegen
Buitenkook kachel 31 cm doorsnee inclusief wokpan en lepel
Mooie set met een buitenkook kachel van 31 cm doorsnee, een wokpan en een houten lepel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke te wokken.
Direct beschikbaar
€ 97.50
Toevoegen
Buitenkook kachel 31 cm doorsnee inclusief bakplaat/paella pan. en lepel
Mooie set met een buitenkook kachel van 31 Ø en bakplaat van emaille. Ook zeer geschikt om paella mee te bereiden inclusief houten lepel om goed te kunnen roeren.
Na gebruik kunt u de bakplaat/paellapan desgewenst omdraaien en gebruiken als deksel omvervolgens nog volop na te kunnen genieten van de restwarmte die de kookkachel afgeeft. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke gerechten te bereiden. Deze set van 31Ø is geschikt tot 2 tot 4 personen.
Direct beschikbaar
€ 97.50
Toevoegen
Buitenkook kachel 36 cm met 13 liter kookketel en houten lepel 60 cm
Mooie set met een buitenkook kachel van 36 cm doorsnee met kookketel van 13 liter en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 8 personen.
Direct beschikbaar
€ 112.50
Toevoegen
Buitenkook kachel 36 cm doorsnee inclusief paellapan en lepel
Mooie set met een buitenkook kachel van 36 cm doorsnee, een paellapan en houten lepel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke gerechten te bereiden.
Direct beschikbaar
€ 105.00
Toevoegen
Buitenkook kachel 36 cm doorsnee inclusief wokpan en lepel
Mooie set met een buitenkook kachel van 36 cm doorsnee, een wokpan en een houten lepel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke te wokken.
Direct beschikbaar
€ 105.00
Toevoegen
Buitenkook kachel 39 cm met 20 liter kookketel en houten lepel 60 cm
Mooie set met een buitenkook kachel van 39 cm doorsnee met kookketel van 20 liter en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 16 personen.
Direct beschikbaar
€ 122.50
Toevoegen
Buitenkook kachel 39 cm doorsnee inclusief paellapan en lepel
Mooie set met een buitenkook kachel van 39 cm doorsnee met een paellapan en een houten lepel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke gerechten te bereiden.
Direct beschikbaar
€ 110.00
Toevoegen
Buitenkook kachel 39 cm doorsnee inclusief wokpan en lepel
Mooie set met een buitenkook kachel van 39 cm doorsnee, een wokpan en een houten lepel vom goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke te wokken.
Direct beschikbaar
€ 117.50
Toevoegen
Buitenkook kachel 36 cm met grillrooster en houten lepel
Mooie set met een buitenkook kachel van 36 cm doorsnee met grillrooster en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 8 personen.
Direct beschikbaar
€ 122.50
Toevoegen
Buitenkook kachel 39 cm inclusief grillrooster en houten lepel
Mooie set met een buitenkook kachel van 39 cm doorsnee met grillrooster en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 8 personen.
Direct beschikbaar
€ 129.50
Toevoegen
Buitenkook kachel 31 cm inclusief bakplaat/deksel en houten lepel
Mooie set met een buitenkook kachel van 31Ø doorsnee met bakplaat/deksel met oren van emaille en een houten lepel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 2 tot 4 personen.
Direct beschikbaar
€ 97.50
Toevoegen
Splitting Ax | Houtbijl
De stevige Weltevree Splitting Ax is uw metgezel als het gaat om het splitsen van hout voor een vuur. Het is sterk stalen mes snijdt door hout met gemak en helpt u grote logs snijden in kleine, hanteerbare stukken brandhout. De fijne afwerking en vorm van het handvat garanderen een comfortabele grip tijdens het splitsen van hout.

Belangrijkste kenmerken:
* Stevige splitsing bijl die u helpt splitsen brandhout met gemak.
* Sterk stalen blad en comfortabele handgreep van essenhout.
* Geleverd in een veilige geschenkverpakking.
* Een geweldig cadeau voor een buiten(wo)man.

Gewicht: 3 kg
Afmetingen verpakking: 52 x 23 x 8 cm
Direct beschikbaar
€ 69.00
Toevoegen
Stoere deken
Stoere deken voor bij het vuur of als verhuisdeken, inpakdeken en gewoon om lekker op te bivakeren. Dubbel gestikt bestand tegen inscheuring en duurzaam. Gemaakt van wol, katoen en gerecyclede katoenvezels, kortom een hoge kwaliteit.

Afmetingen: 150 x 200 cm gestreept, blauw geel en wit.
Direct beschikbaar
€ 14.95
Toevoegen
Jansen & Jansen Buitenkoken
Terug naar de inhoud