Jansen & Jansen buitenkoken - Jansen & Jansen Buiten koken

Ga naar de inhoud
Welkom bij Jansen & Jansen Buitenkoken

Buiten koken begint bij het Vuur LAB.
Buiten smaakt alles beter!
In een wereld waarin we ons veelal haasten is het buiten koken een moment van rust in alle hectiek. Geen snelle hap, maar gezamenlijk met het hele gezin, familie of lekker met je vrienden buiten koken. Met voor een ieder zijn eigen rol. Van "houtsprokkelaars", "roerders", "snijders", "pyromaantjes" en "koks", iedereen draagt zijn steentje bij.

Wat is er tenslotte mooier om een maaltijd te bereiden op een kampvuur, beleef het oergevoel. Snel gaat het zeker niet, maar dat is nu juist de charme. Tijd voor elkaar vind je in deze gezamenlijke activiteit. Onder het genot van een drankje de maaltijd bereiden, de gesprekken met elkaar en na het eten genieten van een open vuur. Tijd voor een gitaar en samen zingen kan een leuke afsluiting zijn van deze belevenis. Want een belevenis is het altijd!

Vuur verbindt
Met onze site hopen we dat je warmloopt voor de Hongaarse manier van Outdoor cooking. Niet voor niets staan de Balkanlanden bekend om hun goulash en pörkölt gerechten.

De van oudsher nomadische stammen trokken met hun vee over de puszta's van de Balkan. Het onderweg verzamelde eten, werd 's avonds bereidt boven een kampvuur in een kookketel. Deze traditie van het koken op hout in kookketels is nu nog steeds terug te vinden in het dagelijks leven.

Op deze site vindt je uitleg van de verschillende manieren van buitenkoken, hoe je een keuze kunt maken uit de verschillende wijzen van tuinkoken en het onderhoud van de kookproducten.


Stijlvolle en exclusieve buitenkeukens van OFYR
Ga je mee op culinaire ontdekkingsreis? Ervaar het nieuwe buitenkoken met de exclusieve collectie buitenkeukens van OFYR.
Kies je voor de Corten of de Black collectie?
Let's OFYR!

OFYR Storage vanaf € 1.795.00 ( incl. btw plus verzenden )
Ontdek het nieuwe barbecueën
Met een rookplank, kun je op vrijwel elke BBQ of terras-kookkachel de lekkerste recepten roken en til jij jouw BBQ-kunsten naar een nog hoger niveau.
Je verandert elke BBQ met deksel in een rookoven. Plankgrillen wordt ook wel het nieuwe barbecueën genoemd
Kies je favoriete rookplankje in onze webshop en ervaar het zelf.  

Rookplankje vanaf € 13,95 ( incl. btw plus verzenden )
Outdooroven van Weltevree
Verrijk je tuin of terras met deze Outdooroven van Weltevree, de stijlvolle pizzaoven, barbecue, kookplaat en buitenhaard in één.
Outdooroven van Weltevree vanaf  € 795,00 ( incl. btw plus verzenden )Onze Webshop
In de webshop kun je een keuze maken uit kookkachels, kookketels, driepoten, vuurschalen, vuurballen, verschillende bak en grillpannen en diverse ascessoires.
Natuurlijk vindt je op onze website diverse recepten, met voor, hoofd en nagerechten en leuke tips, zo wordt buitekoken wel heel erg leuk om te doen!

Het VuurLAB. label
Deze zeer complete terras- kookkachel set vanaf € 97,50 (incl. btw plus verzenden).ECO Rascals: Borden, kommen en bestek voor kids
Ethische luxe voor boefjes van de volgende generatie
Heerlijk stijlvol en milieuvriendelijk serviesgoed voor jouw kinderen.
Vind je favoriete, mooi ontworpen biologisch afbreekbare borden voor geweldige prijzen!

Alle Eco Rascals producten zijn ontworpen met het oog op jouw gezin.
Met een diepe passie om het gebruik van plastic te verminderen, wisten de dames van Eco Rascals dat ze een product moesten ontwikkelen dat plasticvrij, duurzaam en biologisch afbreekbaar was.
Daarom hebben ze voor bamboe gekozen.
Bamboegras rijpt in vijf jaar, aanzienlijk sneller dan welk houtproduct ook.
Het wordt geteeld en geoogst zonder het gebruik van pesticiden.

​Biologisch bamboe is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, hitte-, vlek-, geur- en waterafstotend en vooral niet giftig.
Natuurlijke, plasticvrije, niet-giftige, stijlvolle en duurzame serviesproducten voor jouw gezin
De milieuvriendelijke, duurzame en stijlvolle kinderproducten van Eco Rascals maken het leven van ouders en verzorgers gemakkelijker.Jansen & Jansen Buitenkoken is meer dan alleen een webwinkel
Op onze site vindt je ook waar je ons kunt ontmoeten op de diverse fairs en markten, waar onze winkels zich bevinden en hoe je ons kunt uitnodigen voor het geven van kookworkshops. Onder het kopje "nieuwtjes en belevenissen" vertellen wij onze verhalen over ervaringen op markten en het gebied van buitenkoken.
Heb je vragen? bel of mail ons gerust. Op de contactpagina vindt je al onze gegevens. Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Geniet!

Jansen & Jansen Buitenkoken
Terug naar de inhoud