Nieuwtjes en belevenissen van Jansen & Jansen - Jansen & Jansen Buitenkoken

Ga naar de inhoud

Aanpassingen op onze website

Jansen & Jansen Buitenkoken
Gepubliceerd door H.J. Schutte in Website updates · 30 januari 2018
Tags: WebsiteupdateJansen&JansenBuitenkoken
Voor dat we een berichtje de wereld in sturen over de veranderingen op de website willen we eerst iedereen bedanken voor alle positieve reacties op onze website van Jansen & Jansen Buitekoken. Erg leuk om te horen.
Datzelfde geldt ook voor alle opmerkingen, aanbevelingen, tekstuele verbeteringen en inhoudelijke suggesties. Ik hoop dat we alles zo veel mogelijk hebben verwerkt in de updates welke hiervan het gevolg waren.

De laatste weken zijn er naast de bovengenoemde aanpassingen ook wel enkele grotere aanpassingen geweest. Zo is de agenda gevuld met diverse markten, beurzen en fairs. Momenteel zijn we nog druk bezig met het kijken voor welke markten en fairs we ons nog gaan inschrijven. Mocht iemand nog een leuke beurs kennen, laat het ons weten. Of als u ons uit wilt nodigen om op uw markt, fair of beurs te komen staan, neem contact met ons op. We hebben er zin in dit jaar.

Daarnaast zijn in de webshop een aantal pagina's bijgevoegd. Er zijn pagina's met complete sets toegevoegd aan de webshop zodat we leuke aanbiedingen kunnen doen. In iedergeval is iedere set goedkoper als alle losse producten bij elkaar opgeteld.

Op zoek naar leuke recepten zijn we nog steeds. Een oproep op facebook heeft nog niet tot het gewenste hoeveelheid eigen recepten geleid. Kortom stuur jullie recept maar naar ons op. Wij zullen deze plaatsen op onze website.

Wat ook erg leuk is dat inmiddels de eerste bestellingen binnen zijn gekomen. Kortom we vinden het allemaal spannend wat er allemaal gebeurd maar zijn ook enthousiast over hoe het toe dusver allemaal gaat.

Nogmaals iedereen bedankt voor de reacties.

Team Jansen & Jansen


Geen commentaren

Jansen & Jansen Buitenkoken
Terug naar de inhoud