Driepoten - Jansen & Jansen Buitenkoken

Buitenkoken is een beleving!
 Jansen & Jansen Buitenkoken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Driepoten

Webshop
Driepoot 1,20 meter hoog

Driepoot 1,20 meter hoog

Deze driepoot is eigenlijk de standaard in ons assortiment. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Door de ketting te verhangen kunt u deze langer of korter maken en op deze manier de "temperatuur" te regelen. De gedraaide poten zijn in zwart uitgevoerd. Geschikt voor ketels tot 13 liter.

Direct beschikbaar
€ 24.50 Toevoegen
Driepoot 1,60 meter

Driepoot 1,60 meter

Een zwarte, robuuste driepoot met een hoogte van 1,60 meter. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Door de ketting te verhangen kunt u deze langer of korter maken en op deze manier de "temperatuur" te regelen. De poten zijn in zwart gespoten. Geschikt voor ketels tot 30 liter.

Direct beschikbaar
€ 37.50 Toevoegen
Driepoot telescopisch 1,70 meter

Driepoot telescopisch 1,70 meter

De driepoot is uitschuifbaar tot een maximale hoogte van 1,70 meter. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Geschikt voor ketels tot 30 liter.

Direct beschikbaar
€ 42.50 Toevoegen
Driepoot 1,70 meter met takel telescopisch

Driepoot 1,70 meter met takel telescopisch

De driepoot is uitschuifbaar tot een maximale hoogte van 1,70 meter. De driepoot is voorzien van een takel waarmee de ketel of bakplaat in hoogte kan worden gesteld. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Geschikt voor ketels tot 30 liter.

Direct beschikbaar
€ 47.50 Toevoegen
Driepoot "Goliath" 2,00 meter telescopisch

Driepoot "Goliath" 2,00 meter telescopisch

Een zwarte, uitschuifbare, robuuste driepoot met een hoogte van maar liefst 2,00 meter. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Door de ketting te verhangen kunt u deze langer of korter maken en op deze manier de "temperatuur" te regelen. De poten zijn in goudkleurig gespoten. Onder deze driepoot kunnen de grotere ketels worden gehangen van 30 liter en meer.

Direct beschikbaar
€ 79.50 Toevoegen
info@jansenjansenbuitenkoken.nl Jansen & Jansen Buitenkoken Dorpsstraat 1, Windesheim Tel: 06-42227592
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu